Over ons

In je zoektocht naar hulp verdien je oplossingen die afgestemd zijn op wie jij bent. En iedereen is anders. Unio bestaat uit experten die opgeleid zijn om in een specifieke context de juiste vragen te stellen. Via het stellen van zinvolle vragen worden oplossingen gevonden.

De focus ligt op je huidige situatie en op je toekomst. We bekijken waarmee je worstelt en hoe dit tot uiting komt in je interactie met anderen.

Ook je context wordt mee in het verhaal opgenomen. We zoeken vooral naar je eigen kracht: innerlijke sterktes en competenties. Mogelijkheden van jezelf en binnen je interactie met je omgeving. We bepalen samen met jou persoonlijke doelstellingen en manieren om deze te realiseren.

Linda Mommen

Is een oplossingsgericht psychotherapeute en psychotraumatologe. Ze werkt reeds 31 jaar in de gezondheidszorg. Sinds heel wat jaren is zij actief in de therapeutische wereld en als zelfstandige coach.

Lees meer

Katrien Callens

Dr. Katrien Callens psychiater, behandeling van stemmingsstoornissen, bipolaire stoornis, angst,persoonlijkheidsproblemen, verwerkingsproblemen en problemen als gevolg van psychotrauma.

Lees meer

Tamara Franssens

Tamara is een gedreven therapeute en coach. Cliënten kunnen bij haar terecht voor een warme, persoonlijke benadering op maat. Ze is ervan overtuigd dat iedere mens van nature een sterke, innerlijke (veer)kracht bezit. Het leven kan ons echter overspoelen door moeilijkheden en teleurstellingen. Hierdoor kunnen we uit balans geraken. Door in verbinding met anderen te blijven staan kunnen we onze balans terugvinden.

Lees meer

Judith Wauters

Judith is opgeleid als klinisch en gezondheidspsycholoog aan de KU Leuven. Ze is lid van de Belgische Federatie van Psychologen, de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en erkend door de Psychologencommissie (Erkenningsnummer: 942118703).

Lees meer

Marissa Van De Voorde

In 2010 studeerde Marissa af als Master in de seksuologie. Tijdens de stappen die zij zette in het werkveld merkte zij dat traumatische gebeurtenissen vaak aan de basis lagen van zowel seksuele als psychische problemen.

Lees meer

Christel Lenaers

Christel is advocate en bij haar kan je terecht voor relatiebemiddeling, familiale bemiddelingen, ouderschapsplanning, en ouderschapscoördinatie.

Lees meer